top of page

Over 

Voetenpraktijk Bakker

Voetenpraktijk Bakker is een medische pedicurepraktijk en richt zich vooral op risico- en probleemvoeten. Diabetici met of zonder vergoeding, reumatoïde problematiek waarbij voetklachten een grote rol spelen maar ook mensen welke aan de chemotherapie zitten zijn van harte welkom. Verder worden veel problemen zoals likdoorns, wratten, drukplekken, ingroeiende nagels, verdikte nagels, mycosenagels, zwemmerseczeem, kalknagels, tunnelnagels, afgebroken nagels gezien en behandeld. Voor veel problemen is een oplossing of een behandeling om de problematiek te verlichten. 

P1150888.JPG

Missie

De missie van Voetenpraktijk Bakker omschrijft zich het beste als een gespecialiseerde medische pedicurepraktijk waar iedereen een zo goed mogeljk individueel advies krijgt. Dus specifiek gericht op zijn of haar voeten. Daarbij wordt er rekening gehouden met gezondheidsrisico's maar ook de duur van de behandeling en de kosten.
Want niet iedereen is gelijk, zorg op maat dus!

Visie

Voetenpraktijk Bakker heeft als visie om de medische voetzorg dichtbij huis (omgeving Uithuizen) te houden. In de toekomst willen we ons dus meer toespitsen op de risicovollere voeten. We willen voorkomen dat oudere mensen en mensen slecht ter been bijv. helemaal naar Groningen moeten omdat er dicht bij huis geen medisch pedicure beschikbaar is om hun voeten te behandelen. 

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen behandelen werkt Voetenpraktijk Bakker alleen vanuit haar eigen locatie en niet ambulant. Dit laatste kost namelijk te veel tijd. 

P1150882.JPG
bottom of page