Lockdown tot 19 januari a.s.

14-12-2020

Beste klant,

Helaas mogen pedicures (contactberoep) tot 19 januari 2021 niet werken zoals u wellicht in de toespraak van premier Rutte heeft gehoord. We vinden het spijtig, want we kunnen u en alle andere (vaste) klanten niet bezoeken. Aan de andere kant staan wij wel achter deze maatregelen, omdat we zien dat het helaas nodig is.

Mocht u bepaalde voetklachten hebben en niet weten hoe u daar mee om moet gaan: u mag ons een bericht sturen of ons bellen, dan kunnen we u adviseren. Via WhatsApp of per email en zelfs telefonisch. Ga niet zelf als pedicure aan de slag door bijv. eelt weg te snijden e.d. want dit kan bij sommige onder u, als het fout gaat, nare gevolgen hebben.
Raadpleeg daarom eerst advies van uw pedicure. Twijfelt u of u een schimmelnagel heeft? Of een voetschimmel? Maak duidelijke foto's en stuur dit naar ons toe, dan kunnen we u aan de hand van uw klachten mogelijk advies geven. Blijf niet wachten tot na januari. De winter is het ideale moment om hiermee aan de slag te gaan. Afspraken kunnen niet doorgaan, maar we zijn wel bereikbaar voor u.

Wij volgen de adviezen van de rijksoverheid én Provoet, de brancheorganisatie waar wij bij zijn aangesloten. We zullen dan ook tijdig opnieuw e-mailen, zodra er nieuwe informatie is omtrent de richtlijnen COVID-19 t.a.v. de contactberoepen.

Wij wensen u voor nu, ondanks alles, fijne feestdagen toe en vooral heel veel gezondheid in het nieuwe jaar.

Blijf gezond, was uw handen regelmatig en denk aan de 1,5 meter afstand!

Met vriendelijke groet,

Voetenpraktijk Bakker
Johanna Bakker
06-42598948
contact@voetenpraktijkbakker.nl