Verhuizing

23-10-2020

Helaas heb ik per direct besloten de praktijk te verhuizen naar een andere locatie. Dat betekent dat ik vanaf dit moment niet meer werk op de Akeleiweg 74 te Groningen.
Om professionele redenen wil ik niet uitweiden over de reden(en) hiervoor maar u kunt er vanuit gaan dat dit een weloverwogen en goede beslissing was.

Ik realiseer mij hierdoor wel dat ik ook klanten zal teleurstellen. De praktijk is hierdoor namelijk gesloten tussen nu en 30 november a.s.  
Wel hoop ik dat de besmettingsaantallen van de COVID19 epidemie momenteel snel dalen zodat ik de komende tijd een aantal mensen ambulant kan bezoeken. Mocht u hier interesse in hebben, laat mij dit dan weten.

Verder kunt u ook terecht bij mijn collega Iris van www.pedicurekoning.nl en zal zij u graag te woord staan om een afspraak in te plannen. Iris werkt ambulant en is een vakkundige pedicure, tevens werkzaam in de thuiszorg. U kunt haar bereiken op 06 480 90 401. Zij werkt op wisselende dagen en denkt dus graag met u mee.

Excuses voor al het ongemak, ik hoop dat ik u snel goed nieuws kan brengen hierover en u snel weer kan spreken in mijn praktijk, wel op een andere locatie.

Met vriendelijke groet,

Johanna Bakker