top of page

Zwangerschapsverlof!

Johanna Bakker

17 apr. 2023

17 april 2023 - 18 september 2023

Afgelopen vrijdag was het zover: de laatste klanten kwamen langs. Het voelt onwerkelijk om nu een aantal maanden vrij te zijn, me te richten op de baby, onze lieve dochter en mijn man, mijn gezin! Werk en met name het pedicuren is al weer een paar jaar een onderdeel van mijn leven en ik hou er van om mensen blij te maken, mensen te adviseren en om al die voeten onder handen te nemen, ze mooier te maken, ze te zien verbeteren... ook in de zomer. En dát kan dus nu even niet meer.


De afgelopen weken heb ik wel gemerkt dat het zitten zwaarder werd. Een groeiend wondertje in mijn buik sloktte meer en meer ruimte op, elke week wat meer. Echt fijn zitten was er niet meer bij maar het werken ging nog wel oké. De afgelopen week werd wel zwaarder en hoewel ik het nog steeds niet goed kan bevatten kan ik wel zeggen "het is fijn om nu verlof te hebben".


Wel ga ik mijn klanten enorm missen deze maanden en heb ik daarom besloten om wel bereikbaar te blijven. Hoewel dus het behandelen er even niet meer bij is, is het wel mogelijk om advies bij mij in te winnen, een product af te halen (op afspraak!) zodat je niet zonder komt te zitten en gewoon hulp te kunnen vragen als het moet.


Als je lid bent van de nieuwsbrief, dan ontvang je een mail zodra ik bevallen ben en stuur ik je ook een link zodat je op tijd een nieuwe afspraak kunt maken voor in het najaar.


Qua nieuwe klanten: ik zal me als praktijk de komende periode (2023/2024) steeds meer op medisch noodzakelijke voetzorg gaan richten en omdat er momenteel wat verschuivingen gaande zijn (2023) qua vergoedingen via de podotherapeut bij risicovoeten en dit in 2024 echt vast gaat staan, zal ik alleen nog medisch noodzakelijke nieuwe klanten aannemen in de toekomst. Dit zijn dus vooral mensen die via de podotherapeut worden verwezen naar mijn praktijk omdat er vanwege bijv. vaatproblematiek door een bepaalde aandoening méér risico is op ernstige complicaties. Mensen met bijv. diabetes, reuma, chemotherapie, neuropathie enz. kunnen bijv. in deze categorie vallen. Bestaande klanten zonder medische aandoening/risico kunnen eerst een afspraak blijven maken, er zal wat natuurlijk verloop zijn (mensen die klaar zijn met bijv. een schimmelbehandeling) en uiteindelijk zal ik ook mensen moeten verwijzen naar gewone pedicures van Provoet omdat ik mij meer zal gaan richten op de medische kanten van het vak. Dit zal niet van de één op andere dag zijn, maar het is goed om dit te weten.bottom of page