Nieuws en artikelen

Dinsdag heeft de overheid besloten dat de lockdown in Nederland verlengd wordt met 3 weken om de COVID19-besmettingscijfers te laten dalen. Ook de contactberoepen moeten tot tenminste 9 februari hun deuren sluiten. Voor u als klant en voor mij als ondernemer betekent dit een vervelende situatie.

Ik ben mijn tijd aan het besteden met het uitwerken...

In de winter heeft onze huid het aardig te verduren, vooral de huid van het gezicht, de handen en de voeten drogen uit. Hoewel ik als pedicure het vooral over de voeten heb, belicht ik in deze blog kort ook de handen en het gezicht.

Tijdens de lockdown willen we allemaal wel onze voeten verzorgen en anders was je misschien naar de pedicure gegaan, misschien nog net voor de kerst aan. Dat kan nu niet, daarom hieronder een omschrijving om zelf je voeten een lekkere behandeling te geven.

Belangrijk is wel dat deze behandeling alleen voor mensen is die géén risicovoet hebben....

Helaas mogen pedicures (contactberoep) tot 19 januari 2021 niet werken zoals u wellicht in de toespraak van premier Rutte heeft gehoord. We vinden het spijtig, want we kunnen u en alle andere (vaste) klanten niet bezoeken. Aan de andere kant staan wij wel achter deze maatregelen, omdat we zien dat het helaas nodig is.

Mocht u bepaalde...

Vanaf 1 december a.s. tot half maart 2021 gaan we alleen ambulant behandelen, dat betekent dat we alleen bij de mensen aan huis komen.

Afspraken kan u hierdoor alleen via
06-42598948 of email: contact@voetenpraktijkbakker.nl maken. U krijgt uiteraard wel een bevestigingsafspraak van ons per email.

Zoals u weet zijn wij de afgelopen tijd op zoek geweest naar een nieuwe locatie. Blij zijn we dat we u kunnen melden dat Uithuizen vanaf voorjaar 2021 een (Medisch) pedicure er bij krijgt: Voetenpraktijk Bakker gaat zich daar vestigen.

Nagels, ze zijn er in verschillende vormen. En je kunt ze ook in verschillende vormen knippen! En dat levert nog wel eens problemen op. Hoewel het 100x goed kan gaan, hoef het maar 1 keer fout te gaan en je zit met de gebakken peren of eigenlijk: een ingroeiende nagel. Op het moment dat je dit zijn gang laat...