De verbouwing loopt tot nu toe voorspoedig en het resultaat mag er nu al zijn. Echter is er een probleem met de praktijkvloer waardoor deze iets later gelegd wordt en dat maakt dat de praktijk waarschijnlijk eind mei pas open gaat i.p.v. half mei.

In de winter heeft onze huid het aardig te verduren, vooral de huid van het gezicht, de handen en de voeten drogen uit. Hoewel ik als pedicure het vooral over de voeten heb, belicht ik in deze blog kort ook de handen en het gezicht.

Tijdens de lockdown willen we allemaal wel onze voeten verzorgen en anders was je misschien naar de pedicure gegaan, misschien nog net voor de kerst aan. Dat kan nu niet, daarom hieronder een omschrijving om zelf je voeten een lekkere behandeling te geven.

Belangrijk is wel dat deze behandeling alleen voor mensen is die géén risicovoet hebben....

Nagels, ze zijn er in verschillende vormen. En je kunt ze ook in verschillende vormen knippen! En dat levert nog wel eens problemen op. Hoewel het 100x goed kan gaan, hoef het maar 1 keer fout te gaan en je zit met de gebakken peren of eigenlijk: een ingroeiende nagel. Op het moment dat je dit zijn gang laat...

De zomerperiode is aan zijn einde. Voetenpraktijk Bakker bestaat nu ruim 3 maanden en wat zijn we tevreden! Veel tevreden klanten & terugkomende klanten en positieve recensies maken dat we tevreden zijn en merken dat onze inzet gewaardeerd wordt. Daar zijn we hartstikke blij om. We willen u dan ook enorm bedanken!

Veel mensen lopen al jaren met een schimmelnagel, soms in de vorm van een kalknagel. Ook hebben sommigen daar een voetschimmel bij. Bij al deze problemen geldt: ga naar een pedicure. Laat het zieke gedeelte van uw nagel weghalen (dit is vaak pijnloos). En laat u goed voorlichten over de behandelopties.