P1130189.JPG
20200108 KVK foto Johanna.jpg
doorzichtig%20logo_edited.png

Welkom bij Voetenpraktijk Bakker!

Voetenpraktijk Bakker is begonnen als pedicurepraktijk in Groningen en sinds juni 2021 gevestigd in Uithuizen als medische pedicurepraktijk. Als medisch pedicure zorgt uw medisch pedicure ervoor dat uw voeten er weer netjes bij lopen en uw voetklachten verholpen of behandeld worden.
Haar advies is altijd adviserend, zeker niet dwingend en daarbij staat voorop dat zij u van uw klachten wil afhelpen of de klachten wil verminderen.

Waarom gaat u naar Voetenpraktijk Bakker?
- Breed pallet aan behandelingen, zowel cosmetisch als medisch. 
Klik hier voor alle behandelingen. 
- Zeker weten dat het met de hygiëne en de zorg goed geregeld is.

- Kennis, ontwikkeling en ervaring staan hoog in het vaandel. 

- Rolstoelvriendelijke ingang met lage drempel.

- Gratis parkeren voor de deur. 
- Ruim klantentoilet met beugels e.d. voor minder validen. 
- Aangesloten bij Provoet en Procert


Vergoeding door de zorgverzekeraar
Indien u nog niet weet of uw behandelingen vergoed worden, vraag dit dan na bij uw behandelaar (of huisarts). Indien u dit niet vergoed krijgt maar wel naar mij toe wilt komen, dan betaalt u de afspraak zelf en hoeft u de nota niet naar uw zorgverzekeraar te sturen. Indien u dit wel vergoed krijgt, dan betaalt u de afspraak eerst zelf bij mij maar kunt u de factuur (bon) vervolgens opsturen naar uw zorgverzekeraar en zorgen zij dat u uw afspraak vergoed krijgt. Geef wel even door aan uw huisarts dat u bij Voetenpraktijk Bakker klant bent, dan registeren zij dit ook in het systeem. 

 

Tot slot....

Bij vragen, problemen en dergelijke: bel ons gerust.... wij staan graag voor u klaar. Indien er niet wordt opgenomen, dan kan het zijn dat er op dat moment iemand onder behandeling is. Spreek dan de voicemail in met uw naam en telefoonnummer en dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. 

Liever meteen een afspraak maken?
Klik dan hierboven aan de pagina op 'maak meteen een afspraak' en kies zelf uw dag en tijdstip uit. Afspraak meteen op uw email. En klaar!

Tot ziens, 
 

Johanna Bakker (eigenaresse)
Diëtiste, pedicure en medisch pedicure