P1130189.JPG
20200108 KVK foto Johanna.jpg

De eigenaresse vertelt...

doorzichtig%20logo_edited.png

Welkom bij Voetenpraktijk Bakker!

Voetenpraktijk Bakker is begonnen in Groningen en sinds juni 2021 in Uithuizen. Als medisch pedicure zorg ik dat uw voeten er weer netjes bij lopen en uw voetklachten verholpen of behandeld worden. Wanneer u een (medisch) pedicure zoekt, bent u hier helemaal op het juiste adres. Ook kunt u bij mij terecht wanneer u een vergoeding krijgt via uw zorgverzekeraar i.v.m. bijvoorbeeld diabetes mellitus of reuma. 

In mei 2021 zijn mijn man en ik verhuisd naar Uithuizen. De praktijk is meeverhuisd. Een flinke verbouwing heeft er toe geresulteerd dat er een mooie praktijkruimte binnenshuis is gebouwd met een eigen ingang (naast onze privé voordeur). U hoeft dus niet door het hele huis en al helemaal niet naar boven. De praktijk heeft een klantentoilet, een extra brede ingang (handig voor rolstoelen en rollators) en een verlaagde drempel. Voor de deur kunt u gratis parkeren. Ook hebben we tijdens de verbouwing meteen goede afzuiging geïnstalleerd, wat extra fijn is nu met de coronapandemie. Kortom: een moderne praktijk!


Zelf heb ik naast een opleiding als pedicure (via de Noord Nederlandse Academie/ TCI) en later als medisch pedicure (via Acuive / Excuive) ook nog een opleiding genoten aan de Hanzehogeschool te Groningen: HBO Voeding en Diëtetiek. Hierdoor bezit ik veel extra kennis over bijvoorbeeld diabetes mellitus, overgewicht (klachten bij het bewegen) en bijvoorbeeld jicht. Hoewel ik als diëtiste momenteel niet werkzaam ben, vind ik de extra achtergrond kennis over deze aandoeningen een ware aanvulling.

Met mijn praktijk hoop ik een goede aanvulling te zijn op de podologische zorg in Uithuizen en omgeving.

Hopelijk zie ik u binnenkort in mijn praktijk!

Met vriendelijke groet,

handtekening_edited.png