Over ons

Van harte welkom bij Voetenpraktijk Bakker. Dé pedicurepraktijk voor stad en ommeland. Wij zijn er voor u en uw voeten!

Over Johanna
Voetenpraktijk Bakker is in juni 2020 gestart door Johanna Bakker. Als 29 jarige heeft zij met (dementerende) ouderen, jongeren en volwassenen gewerkt binnen de zorg. Ook heeft zij ervaring met mensen met autisme en met angstige mensen.  Daarnaast zorgt haar achtergrond als diëtiste ervoor dat zij vanuit een (para)medische invalshoek naar uw voeten kijkt en medische kennis met een persoonlijke benadering in haar praktijk combineert.

"Geen standaard behandelprotocol bij klachten aan uw voeten: bij ons is ieder advies persoonlijk en op maat!"

Over onze behandelingen
Een standaard pedicurebehandeling waarbij we alles bij langs lopen is uiteraard de basis van een kwalitatief goede behandeling. Maar: als u klachten heeft, dan gaat het er ook om of we u van uw klachten af kunnen helpen.  En precies dáar, daar komen wij met persoonlijk advies. "Wat past bij u? Hoe zorgen we dat u minder klachten heeft?" Wij denken mee! Soms gaan we met u in overleg omdat we van mening zijn dat het kan helpen om u door te verwijzen naar een huisarts, fysiotherapeut of bijvoorbeeld een orthopedisch steunzolenmaker.
Mocht u geen klachten hebben maar vooral langs willen komen voor een stukje me-time, ontspanning en aandacht voor uw voeten, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. 

Toekomstvisie
Vanaf begin 2021 kunt u ook bij ons terecht met een indicatie om naar een medisch pedicure te gaan. Die indicatie krijgt u van uw huisarts of podoloog en betekent voor u dat uw pedicurebehandeling vergoed wordt via uw zorgverzekeraar. 
Vanaf dan is het tevens mogelijk om nagelbeugels te laten plaatsen (tegen het ingroeien van uw tunnelnagel) en ortheses te laten maken. Wij vertellen u er graag meer over wanneer u contact met ons opneemt. 

Kwaliteit, hygiëne en de laatste bijscholingen en trends
Voetenpraktijk Bakker staat ingeschreven bij Provoet, de brancheorganisatie voor de pedicures in Nederland. Dat betekent dat er volgens de beroepscode wordt gewerkt. Hygiëne staat hierbij hoog in het vaandel. Daarnaast houden wij ons strikt aan de AVG (privacywetgeving)

Voetenpraktijk Bakker denkt met u mee!