Wij staan voor:

Optimale hygiëne

Kennis en kwaliteit

Persoonlijk advies


Aangesloten bij Provoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ruim 12.500 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicures en medisch pedicure. ProVoet pedicures en ProVoet medisch pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen. De ProVoet pedicure en medisch pedicure dragen vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van uw voeten. 


Even voorstellen

Naam: Johanna Bakker
Gediplomeerd: pedicure & diëtiste, eigenaresse Voetenpraktijk Bakker
In opleiding voor: medisch pedicure (medio 2021 afgerond)

Voetenpraktijk Bakker is begonnen in Groningen en opent per mei 2021 haar deuren in Uithuizen. Als pedicure en iets later ook Medisch Pedicure zal ik uw voeten behandelen en zorgen dat u pijnloos behandeld wordt. Daarnaast behandel ik allerlei voetproblemen, van een dikke eeltlaag tot likdoorns, van schimmelnagels en kalknagels tot wratten (voorbehandeling) en van ingroeiende nagel tot scheefgroeiende tenen. Alles komt voorbij! 

Tevens ben ik opgeleid als diëtiste (HBO Voeding en Diëtetiek) waardoor ik veel extra kennis heb over bijvoorbeeld Diabetes Mellitus, overgewicht (klachten bij het bewegen) en bijvoorbeeld jicht. En met als aanvulling straks een Medische Pedicure diploma hoop ik dan ook een aanvulling te zijn op de podologische zorg in Uithuizen en omgeving. 

U bent in elk geval van harte welkom! 


Samenwerkingspartners

Stel Orthopedie
Specialist in correctiezolen / steunzolen en hulpmiddelen voor aangepast fietsen en motorrijden. 
Meerweg 2 A
9482 TE Tynaarloo
0592 542 555 
www.stelorthopedie.nl 

Pedicure Koning
06 48090401 
www.pedicurekoning.nl