Welkom bij Voetenpraktijk Bakker

Wij staan voor:

Optimale hygiëne

Kennis en kwaliteit

Persoonlijk advies


Aangesloten bij Provoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ruim 12.500 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicures en medisch pedicure. ProVoet pedicures en ProVoet medisch pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen. De ProVoet pedicure en medisch pedicure dragen vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van uw voeten.


Even voorstellen

Naam: Johanna Bakker
Gediplomeerd: pedicure & diëtiste, eigenaresse Voetenpraktijk Bakker
In opleiding voor: medisch pedicure (tot voorjaar 2021)

Vanaf mei 2021 bent u welkom in mijn praktijk in Uithuizen. Tot die tijd bezoek ik u graag aan huis. Hieronder een opsomming van een greep uit de dorpen waar ik werk:
Groningen - Zuidwolde - Bedum - Winsum - Baflo - Warffum- Usquert - Uithuizen - Zandeweer - Uithuizermeeden - Roodeschool - 'T Zand - Loppersum - Wirdum GN - Woltersum - Ten Post - Ten Boer - Harkstede - Garmerwolde - Middelstum - Onderdendam- Kantens  etc. etc. 
Staat uw plaats er niet tussen? Neem gerust contact op met mij om te vragen naar de mogelijkheden. 

Belangrijk is wel dat uw woning te bereiken is via de begane grond of met een lift aangezien de pedicurekoffer te zwaar is om via een trap om hoog te tillen. (Een stoepje of opstapje is prima). 


Samenwerkingspartners

Stel Orthopedie
Specialist in correctiezolen / steunzolen en hulpmiddelen voor aangepast fietsen en motorrijden. 
Meerweg 2 A
9482 TE Tynaarlo
0592 542 555 
www.stelorthopedie.nl 

Pedicure Koning
06 48090401 
www.pedicurekoning.nl