Cum laude geslaagd voor de medisch pedicure opleiding!

Beste klant,

Afgelopen woensdag heb ik het laatste examen gehad van de Medische Pedicure opleiding in Amersfoort en daarna hoorde ik dat ik cum laude geslaagd ben voor de opleiding! Dus hier in huize Bakker vieren wij feest!

Dat betekent ook dat mensen met een indicatie, straks echt een vergoeding kunnen krijgen via hun zorgverzekeraar, als zij bij mij komen voor hun behandeling. Dat geldt voor mensen met een risicovoet, vaak zijn dit mensen met diabetes, reuma, neuropathie etc. die via een huisarts naar een medisch pedicure moeten. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding? Informeer dan bij uw huisarts. Het hele proces duurt echter nog wel 4-6 weken want na het behalen van de opleiding moet er nog e.a. geregeld worden voordat mijn naam bij de zorgverzekeraar bekend staat als 'Medisch Pedicure'. Mondkapjesplicht Verder kreeg ik al vragen over de mondkapjesplicht die straks eraf gaat in situaties waar iedereen 1,5 meter afstand kan houden. Deze geldt nog wel in de praktijk, aangezien we tijdens de behandeling geen 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Goed om te weten ;) !

Voor nu wens ik u een fijn weekend! En tot ziens in de praktijk!


Met vriendelijke groet,

Johanna Bakker


23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven